Arend Auto

Service en kwaliteit staan bij Arend Auto hoog in het vaandel: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Wij zoeken mensen die dit onderstrepen en graag verder willen groeien.

Bekijk onze vacatures
Arend Auto

Nissan kennen we uiteraard als een van de meest betrouwbare automerken en als hoofdsponsor van de Champions League. Arend Auto voegt daar service en kwaliteit aan toe.

Het Franse Renault is een van de grootste automerken in Nederland en wereldwijd. Veel technologieën uit bijvoorbeeld de F1 afkomstig zitten tegenwoordig in een van de vele Renaultmodellen.

Dacia staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dacia is een mooie toevoeging aan het merkenbestand van onze Dealergroep en trekt samen op met Renault.

Hoe is het om te werken bij Arend Auto

Arend Auto is met 9 vestigingen dé Renault en Dacia dealer in Noord-Holland en Brabant. En met 3 vestigingen dé Nissan dealer in de provincie Utrecht. Service en kwaliteit staan bij Arend Auto hoog in het vaandel: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Wij zoeken mensen die dit onderstrepen en graag verder willen groeien.

Zoek jouw ideale baan bij Arend Auto

Vakgebied:
Ik zoek een:
Merk:

3 zoekresultaten

Pagina 1 van 1

Heb jij jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Stuur een open sollicitatie of stel hieronder een vacaturemelding in

Zo kan jouw werkdag er uit zien!