Heron Auto

Bij Heron Auto werk in een moderne omgeving waar je de meest geavanceerde apparatuur aantreft en samenwerkt in een hecht team van collega’s.

Bekijk onze vacatures
Heron Auto

ŠKODA is een van oorsprong Tsjechisch automerk en binnen Stern ondergebracht bij Heron Auto. Net als de andere merken van de Volkswagen Group.

Bij onze Audi-tak van Heron Auto werk je in hyper moderne werkplaatsen met de nieuwste technologieën en gereedschap. Dit past bij het merk ‘voorsprong door techniek’.

Bij SEAT wordt het beste van de Spaanse en Duitse techniek gecombineerd.

Het merk Volkswagen staat voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare auto's. Volkswagen is vertegenwoordigd in alle belangrijke marktsegmenten met verschillende modellen.

Hoe het is om te werken bij Heron Auto

Heron Auto is officieel Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen dealer met vestigingen in Amsterdam-Noord, Enkhuizen, Koog aan de Zaan, Purmerend en Zwaag. Werken bij Heron is werken in een informele sfeer waar er veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling. Onze focus ligt, net als bij onze merken, op kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die, samen met klantentevredenheid, bij Heron Auto dagelijks worden nagestreefd.

Zoek jouw ideale baan bij Heron Auto

Ik zoek een:

Heb jij jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Stuur een open sollicitatie of stel hieronder een vacaturemelding in