Stern Car Services

Naast merk-erkend schadeherstel houdt Stern Car Services zich ook bezig met het inrichten van bedrijfswagens via SternTec en het bestickeren van auto’s en bedrijfswagens via SternSigning.

Bekijk onze vacatures
Stern Car Services

SternPoint

SternPoint is een sterk groeiend netwerk van merk-erkende schadeherstel bedrijven. Uitgangspunt van onze vestigingen is dat we gaan voor kwaliteit. Dit realiseren we door onze medewerkers uitgebreide vaktechnische en merk specifieke trainingen en opleidingen te geven. Wij zoeken naar vakmensen met een liefde voor auto’s, die blij worden van complexe autoschades en deze uiteraard willen herstellen voor onze klanten.

SternTec

Al sinds 1978 verzorgt SternTec de levering en inbouw van bedrijfswageninrichtingen, van eenvoudig tot uitgebreid en van standaardoplossingen tot maatwerk. Onze klanten zijn net zo divers als onze inrichtingen en de wensen voor het inrichten van hun bedrijfsauto. Vanuit onze hoofdlocatie in Wateringen en op diverse SternPoint vestigingen leveren we maatwerk aan gemiddeld duizend klanten per jaar.

SternSigning

Bij SternSigning verzorgen wij alles wat te maken heeft met autobestickering, car wrapping en voertuigreclame. Wij ontwerpen alles precies naar wens en plakken deze ontwerpen professioneel op ieder voertuig. Van personenauto’s en bestelbussen tot trucks en aanhangwagens.

Hoe het is om te werken bij Stern Car Services

Bij SternPoint werk je aan merk-erkend autoschadeherstel van diverse merken personenauto’s en bedrijfswagens. Naast schadeherstel houdt Stern Car Services zich ook bezig met opbouw en inrichting van bedrijfswagens via SternTec en autobelettering via SternSigning. Binnen Stern Car Services heerst een informele werksfeer, er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Zoek jouw ideale baan bij Stern Car Services

Vakgebied:
Ik zoek een:

15 zoekresultaten

Pagina 1 van 2, Volgende

Heb jij jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Stuur een open sollicitatie of stel hieronder een vacaturemelding in