Stern Mobility Solutions

Bij Stern Mobility Solutions werk je aan automerk-onafhankelijke (financiële) mobiliteitsproducten en -diensten voor zowel middelgrote als kleine bedrijven en particulieren.

Bekijk onze vacatures
Stern Mobility Solutions

SternLease

SternLease is een snelgroeiende en ambitieuze leasemaatschappij, gespecialiseerd in zowel zakelijke- als privé lease. Wij doen er alles aan om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Persoonlijk contact staat bij ons centraal. Bij ons werken enthousiaste medewerkers met passie voor mensen en auto’s. SternLease is gevestigd in Purmerend en heeft daarnaast vijf regiokantoren.

SternRent

Bij SternRent verhuren wij personenauto’s en lichte bedrijfswagens aan particulieren en bedrijven zowel voor de korte als lange termijn. Wij hebben momenteel 20 vestigingen verspreid over Nederland maar voornamelijk in de Randstad, Noord Holland, Midden Nederland en Brabant. Bij ons kunnen klanten auto’s van bijna alle automerken huren.

Mango Mobility

Mango Mobility is al jarenlang hét warenhuis voor elektrische mobiliteit tot 45km/h. Onze producten bestaan uit elektrische fietsen, e-scooters, e-cars, e-brommobielen en scootmobielen. Tevens hebben wij een eigen assemblagelijn. Mango Mobility is innovatief en volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van accutechnologie en streeft ernaar zijn producten van de nieuwste EV-technologie te voorzien. Wij bieden in onze 12 vestigingen en 7 occasion centers het grootste assortiment A-merken en uiteraard een uitstekende service.

Hoe het is om te werken bij Stern Mobility Solutions

Bij Stern Mobility Solutions werk je aan automerk-onafhankelijke (financiële) mobiliteitsproducten en -diensten voor zowel middelgrote als kleine bedrijven en particulieren. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Onder Stern Mobility Solutions vallen SternPartners, SternRent, SternGarant, Mango Mobility en de Stern Mobility Card.

Zoek jouw ideale baan bij Stern Mobility Solutions

Vakgebied:
Ik zoek een:

1 zoekresultaten

Pagina 1 van 1

Heb jij jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Stuur een open sollicitatie of stel hieronder een vacaturemelding in