Tom
Tom | Verkoopadviseur, Dealergroep Stern, Stern Auto

Ik ben nog geen jaar in dienst en nu is mij al gevraagd om de occasions te gaan beheren. Ik beweeg nu al!


Via mijn oude werkgever ben ik bij Stern terecht gekomen. Een collega van me maakte de overstap naar dit bedrijf. Na een halfjaar vroeg hij mij om ook bij Stern te komen werken en nu werk ik hier als Verkoopadviseur. Dit houdt in dat ik personenwagens verkoop. Daarnaast ben ik sinds kort verantwoordelijk voor het beheer van de occasions. Het is mijn taak om te bepalen wanneer een occasion geschikt is om in de showroom te worden geplaatst. Ook taxeer ik deze occasions. In eerste instantie ben ik aangenomen om Smart te verkopen, maar inmiddels verkoop ik ook diverse modellen van Mercedes. Mijn werkzaamheden zijn erg leuk. Daarnaast heb ik fijne collega’s en heerst er een ontspannen sfeer op de werkvloer. 

Wat mij ook echt aanspreekt ten opzichte van andere bedrijven waar ik eerder heb gewerkt, is dat Stern zeer professioneel is. Ze hebben een visie en daar wordt naar gehandeld. Doorgroeimogelijkheden zijn er genoeg. Ik ben nog geen jaar in dienst en nu is mij al gevraagd om de occasions te gaan beheren. Ik beweeg nu al!   

Mijn grootste uitdaging is momenteel het goed in beeld krijgen welke gebruikte auto’s er zijn en deze zo snel mogelijk te verkopen. Op dit moment staan occasions ongeveer drie maanden bij ons. Ik wil dit verkorten. Hier wil ik oplossingen voor verzinnen!

Lijkt dit jou ook iets?