Dion
Dion | Sales Manager, Stern Mobility Solutions, Mango Mobility

We zijn een sneltrein die langs raast en als je kunt spring je erop. Dan is er heel veel mogelijk.


Ik ben begonnen op de winkelvloer als mobiliteitsadviseur en store manager bij Mango Mobility in 2014. In 2015 zijn wij opgenomen in de Stern familie waar ik nu de rol van Sales Manager heb. Mango is dé specialist in elektrische micromobiliteit tot 45 km/h. We richten ons op twee pijlers in de samenleving, namelijk de toenemende vergrijzing en de veranderende, duurzame vervoerswensen binnen en buiten de stad. Als Sales Manager ben ik de schakel tussen de directie en de collega’s op de winkelvloer. Ik vertaal de visie van de directie en draag zorg voor de uitvoering van het beleid. Daarnaast ben ik ook nog een klankbord en sparringpartner voor de salescollega’s. 

Hetgeen dat ik nu doe is het leukste dat ik ooit heb gedaan. Dat komt ook zeker door onze klanten. Dit is vooral een wat ouder publiek die een probleem heeft met zijn of haar mobiliteit. De voldoening die je eruit haalt en waardering die je krijgt wanneer je iemand hebt geholpen met een prachtig product is erg mooi. Gewoon de leuke dingen letterlijk weer dichterbij brengen. Tachtig wordt weer prachtig! Onze collega’s hebben allemaal drie dingen gemeen: passie, commercialiteit en ondernemerschap. We zijn een sneltrein die langs raast en als je kunt spring je erop. Dan is er heel veel mogelijk. 

Ik wil mij graag misbaar maken in de organisatie. Dit klink misschien wat vreemd in de oren, maar dit zou betekenen dat mijn team volledig zelfstandig, inventief en oplossend te werk zal gaan. Dat is mijn ultieme doel. Dan is het tijd voor een nieuwe stap binnen Stern met nieuwe uitdagingen. 

Lijkt dit jou ook iets?