Niels
Niels | Projectmanager ICT, Staffuncties, Stern Facilitair

Als je bereid bent een stapje harder te lopen zijn er mogelijkheden in overvloed.


Ik verkocht auto’s bij een Alfa Romeo dealer in Houten. Dat bedrijf werd overgenomen door Stern. Zo ben ik zo’n negen jaar geleden bij Stern terecht gekomen. Toen er een vacature vrijkwam bij de IT-servicedesk heb ik daarvoor mijn interesse kenbaar gemaakt. De hoofdtaak was het beheren van vaste en mobile telefonie binnen Stern. Daarmee heb ik een grote rol gespeeld in het overzetten van Stern op VoIP. Vanuit daar ben ik doorgegroeid naar mijn huidige functie: Projectmanager op de ICT-afdeling. Hier bewaak ik de voortgang van de projecten waar zowel onze ICT-afdeling, de Sternbedrijven en veelal externe leveranciers een rol in spelen. Ik zorg ervoor dat vanuit ICT de juiste mensen betrokken worden en bewaak de budgetten en de planning. Daarnaast houd ik mij ook bezig met dagelijkse ICT-vraagstukken vanuit de verschillende bedrijven en probeer ik, waar zaken weleens mislopen, vragen en issues zo goed en snel mogelijk op te lossen. Ook ICT-gerelateerde zaken voor wat betreft verhuizingen, het openen en soms sluiten van vestigingen worden veelal door mij begeleid.

De grote diversiteit in werkzaamheden en de verschillende collega’s uit alle delen van het land maken mijn werk erg interessant en leerzaam. Ondanks dat we het grootste automotive-concern van Nederland zijn, krijg je bij Stern niet het gevoel dat je een nummer bent.

Er is genoeg ruimte om door te groeien, maar dat ligt aan jezelf. Als je bereid bent een stapje harder te lopen zijn er mogelijkheden in overvloed. 

Lijkt dit jou ook iets?