Sandy
Sandy | Medewerker HR Service Center, Staffuncties, Stern Facilitair

Het leukste aan de werkzaamheden vind ik dat het heel divers is. Elke nieuwe werkdag is leerzaam en geen dag is hetzelfde.


Sinds vorig jaar ben ik werkzaam op het HR Service Center bij Stern. Mijn huidige leidinggevende was een oud-collega. Zij heeft mij benaderd om bij Stern te werken en na het lezen van de vacature werd ik meteen enthousiast! Mijn werkzaamheden omvatten het verzorgen van de personeels- en salarisadministratie en het beantwoorden van HRM-vraagstukken. Het verzorgen van de personeels- en salarisadministratie houdt in dat ik bijvoorbeeld verschillende mutaties verwerk, de ziek- en hersteldmeldingen doorvoer, het opstellen en beheren van arbeidsovereenkomsten en het controleren van de salarisoutput en de loonaangifte. Last but not least moet ik ervoor zorgen dat de werknemers tijdig en correct hun salaris uitbetaald krijgen. 

De werkzaamheden zijn heel divers en dat maakt het ook zo leuk. Elke nieuwe werkdag is leerzaam, geen dag is hetzelfde en de leeftijdsdoelgroep is breed van jong tot oud.  

Ik ervaar het werken bij Stern als zeer prettig. Je bent geen nummertje, wat bij grote bedrijven al snel het geval is. De mensen zijn betrokken en ik ben erg blij met mijn collega’s. Het is een plek waar ik me thuis voel en met veel plezier naartoe ga. 

In mijn functie vind ik het belangrijk dat je up-to-date blijft van de wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving. Ik zou dan ook mijn kennis op gebied van HRM en salarisadministratie willen verbeteren. 

Lijkt dit jou ook iets?