Laurens
Laurens | Accountmanager, Stern Mobility Solutions, SternLease

Er heerst bij Stern geen “haantjes” gedrag. We werken keihard om gezamenlijk gestelde doelen te behalen.


Ik ben in 2016 bij SternLease als Accountmanager Leasing in dienst getreden. Ik heb destijds gesolliciteerd op de vacature die openstond op de site. De functie is me op het lijf geschreven. Als Accountmanager voor SternLease bij de divisie Stern Mobility Solutions ben ik verantwoordelijk voor het beheren van mijn relaties in (voornamelijk) de regio Midden Nederland. Daarnaast bezoek ik prospects in het MKB-segment, met als doel het marktaandeel van SternLease verder te vergroten. 

Stern is een uitzonderlijk leuk bedrijf om voor te mogen werken met een ruime mate van eigen verantwoordelijkheid. We hebben een open en informele bedrijfscultuur waarbij de deur van de directie altijd open staat. Samen met de binnendienst vormen we een hecht team. Er heerst geen “haantjes” gedrag. We werken keihard en met z’n allen zetten we de schouders eronder om gezamenlijk gestelde doelen te behalen. Ik heb dan ook geen moment spijt gehad dat ik de sollicitatiebrief gestuurd heb. Ik ga elke dag met erg veel plezier naar mijn werk!

Op termijn zou ik wellicht wel een leidinggevende functie ambiëren, maar op dit moment geeft het werk als Accountmanager mij nog meer dan genoeg voldoening! 

Lijkt dit jou ook iets?